Vi har streaming­løsningen for deg!

Les mer om de forskjellige bruksområdene til våre streamingløsninger.

Et enkelt kamera

Fastmontert utstyr

Fastmontert utstyr for kunder som ønsker å starte og stoppe direktesending selv, videoopptaket lagres automatisk

Webcamera

Enkelt­arrangementer

Vil du live-streame og få videoopptak av konferansen, kurset eller seminaret ditt? Vi samarbeider med flere produksjonsselskaper fordelt over hele Norge!

Kirke

Kirker og mindre forsamlinger

Vi har nå etablert oss i flere kirker og mindre forssamlingsrom, og vi er i tett dialog med en partner for å tilby direktesending og innspillinger til begravelsesbyråer i Europa.

Har du et arrangement i vente?

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi tilbyr våre tjenester over hele landet til arrangementer av alle størrelser og fasonger! Sjekk pris og kom i gang med et uforpliktende tilbud fra oss!

Hvem og hva er CompanyCast?

CompanyCast er et streaming- og produksjonsfirma fra Bodø. Sammen med våre produksjonspartnere har vi levert streamingløsninger til Norges største offentlige og private selskaper siden 2007 - selv om CompanyCast ble etablert i 2016.

CompanyCast.Live er merkevaren for den nye generasjonen streamingløsning. Vi har involvert kunder og samarbeidspartnere, og tatt med historikk og erfaringer fra 2007 til i dag - for å utvikle det vi mener er den beste streamingplattformen for offentlig og privat næringsliv.

Løsningen vår fungerer for enkeltarrangementer såvel som en abonnementstjeneste. Du velger selv om du vil stille med utstyr og mannskap, eller om vi skal være behjelpelig her. Kort fortalt er alt lagt klart for en sømløs streamingopplevelse. Les mer om hva som gjør CompanyCast og CompanyCast.Live så spesielt!

Noen av våre kunder

Her kan du se noen av våre kunders produksjoner, enten bemannede eller ved bruk av fastmonterte kameraer. Klikk på logoen for å se videoen.

Gildeskål Kommune
Scatec Solar
Vagan Kommune
Innovasjon Norge
Vestby Kommune
Luftfartstilsynet

Noen kundeuttalelser

CompanyCasts AS ble etablert i 2016, vi har levert over 1500 Webcaster, enten gjennom egenproduksjon eller gjennom våre produksjonspartnere. Nå som vi har utviklet en streaming-løsning som lar kundene starte og stoppe en live-streaming selv, ser vi nå potensialet mange flere steder som tidligere ikke har vært aktuelle.

"We wanted the full CompanyCast Experience..."

"...and that's what we got!"

     Wilhelmsen IT Services

Skilt: past, present og future

Noen av våre produksjons­partnere

Captio
SMAU Media
TIBE
ID MEDIA
Hegnar TV
Flimmerfilm

Ved å bruke nettsidene til CompanyCast samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les vår bruksvilkår her for mer informasjon.