Kundegrupper

Fastmontert utstyr

CompanyCast.live er en abonnementstjeneste der kunden starter og stopper sine egne live-streaminger, videoopptak blir laget automatisk.

Alle live-streaminger som blir laget i CompanyCast.live, får en unik link og embed-kode som lar deg legge live-streamen på hvilke som helst nettside, også din hjemmeside om ønskelig, som en artikkel.

Alt du streamer blir automatisk registrert og lagret i ditt personlige arkiv på CompanyCast.live, og er tilgjengelig umiddelbart etterpå, på samme link og adresse som live-streamen.

Hvorfor CompanyCast.live?

Som seer bestemmer du hvilket kamera du vil se på, eller du kan lene deg tilbake og la streamingløsningen vår bestemme for deg.

Hvis en projektor brukes, vil CompanyCast.live vise den som en kamerakilde med 100% oppløsning uansett hva den måtte vise! F.eks video, animasjon, PowerPoint eller Kahoot.

Spørsmål og svar-funksjonen gjør at seerne kan stille skriftlige spørsmål under direktesending.

Det er enkelt å lage en webcast i god tid før sendingen, noe som betyr at du kan dele linken og embed-koden lenge før selve live-streamen begynner.

Siden løsningen vår bruker et responsivt design, kan hver live-stream vises på PC, mobiler og nettbrett!

Du kan enkelt dele opp videoopptaket i kapitler.

Du kan beskytte live-streaming og/eller videoopptak med et passord du selv bestemmer, på denne måten er det bare inviterte eller betalende kunder som har mulighet til å delta.

Lyden i CompanyCast.live fungerer sømløst! Du kan bytte mellom kameraene så mye du vil uten å påvirke lydkvaliteten.

Utstyr

Så, hvilket utstyr kreves for at CompanyCast.live skal være komplett? I tillegg til flere kameraer og et lydanlegg, har vi flere forslag til utstyrspakker i forskjellige prisklasser. Hvis du har utstyr fra før, kan vi mest sannsynlig benytte dette.

Høres det interessant ut?

Kontakt oss i dag for forslag til utstyrspakker og priser.

Noen av våre kunder

Her kan du se noen av våre kunders produksjoner, enten bemannede eller ved bruk av fastmonterte kameraer. Klikk på logoen for å se videoen.

Gildeskål Kommune
Scatec Solar
Vagan Kommune
Innovasjon Norge
Vestby Kommune
Luftfartstilsynet

Enkelt­arrangementer

Før vi kan gi deg en pris trenger vi litt informasjon om ditt arrangement.

Benytt deg av vårt bestillingsskjema og få et uforpliktende tilbud med en gang!

Eventuelt kan også sende oss en epost til post@companycast.no, ringe oss på +47 40 19 20 99 eller benytte kontaktinformasjonen her.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Mulig produksjonsparter?

Ønsker du å bli vår neste produksjonspartner og ta del i slike oppdrag? Ta en titt på denne siden for mer informasjon og ta kontakt med oss i dag!

Noen av våre produksjons­partnere

Captio
SMAU Media
TIBE
ID MEDIA
Hegnar TV
Flimmerfilm

Kirker og mindre forsamlinger

Vi jobber med å videreutvikle CompanyCast.live slik at den egner seg for streaming av bl.a. begravelser og vielser. Løsningen skal være enkel å bruke og er basert på to kamera og styres via en app på telefonen.

Når noe nytt og spennende skjer på utviklingen av denne løsningen, blir det skrevet om det på denne siden.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du synes de to eksisterende løsningene våre allerede høres interessante ut, eller om du kunne tenke deg å teste vår nye løsning.

Send en epost til post@companycast.no eller ring oss på +47 40 19 20 99.

Ved å bruke nettsidene til CompanyCast samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les vår bruksvilkår her for mer informasjon.