Du er i godt selskap!

Wilhelmsen, NAV, Nordlandssykehuset, Hegnar Media og Aker er enten kunder eller samarbeidspartnere med oss. Så om du vil streame kvartalsvise presentasjoner av børsnoterte selskaper, kommunale møter, begravelser eller konferanser så har vi løsningene for deg!

Rådhus

Ha alt klart

Live-stream med ditt eget fastmonterte utstyr!

Med fastmonterte kameraer og CompanyCast.live streaming-løsning starter og stopper du live-streaming selv. Vår multikamera-løsning har mange funksjoner og støtter opptil 5 kamerakilder. Seerne velger hvilket kamera de vil se på.

Rådhus
Publikum i en konferansehall

Produksjonspartnere

Enkeltarrangementer

Vi samarbeider med flere produksjonsselskaper rundt om i Norge, og kan derfor levere streaming-tjenester på kort varsel til konkurransedyktige priser. Få et tilbud på ditt arrangement i dag!

En kirke

Flere deltakere

Kirker og mindre forsamlinger

Med vår 2-kamera trådløse streaming-løsning er det like enkelt å bruke som det er å delta!

Hvorfor CompanyCast?

CompanyCast har streaming-løsningene som dekker de forskjellige funksjonene en streaming-løsning trenger. Uansett hva du streamer. Alt fra kvartalspresentasjoner og store konferanser med produksjonsselskap, til streaming med flere fastmonterte kameraer, som du enkelt starter og stopper selv. Vår nyeste streaming-løsning: CompanyCast.live er spesielt kjent for sin synkroniserte flerkameraløsning med sømløs lyd som sin største fordel, les mer om alle funksjonene under.

Flere kamera

Flerkamera­løsning

CompanyCast.live støtter opp til 5 synkroniserte kamerakilder.

Publikum i kinosal

Endre kamerakilde

Som seer bestemmer du hvilket kamera du vil se fra. Eller du kan lene deg tilbake og la vår smarte streaming-løsning bestemme for deg.

Prosjektorstøtte

Hvis en projektor brukes, vil CompanyCast.live vise den som en kamerakilde med 100% oppløsning, enten den viser video, animasjon, PowerPoint eller Kahoot.

Snakkebobler

Kommentarer

Løsningen vår har kommentarfunksjon innebygget, som gjør det mulig for seerne å stille skriftlige spørsmål under direktesendte arrangementer.

Snakkebobler som omhandler tidspunkt

Planlegging

Det er enkelt å planlegge, opprette og varsle om en webcast i god tid før den starter! På denne måten kan du dele lenken eller den integrerbare koden lenge før arrangementet begynner.

PC, tablet og mobil

Alle enheter

Løsningen vår bruker et responsivt design, slik at alle streams kan sees på alle slags enheter.

Snakkebobler

Agenda, arkiv og kapitler

Et agenda- og arkivsystem kan integreres, eller du kan dele webcast-opptakene dine i kapitler.

Nøkkel

Tilgangskontroll

Du kan enkelt beskytte live-streamen din og/eller videoopptakene med et passord du bestemmer. På denne måten er det bare inviterte eller betalende kunder som har mulighet til å delta.

HD-lyd

Godt lydbilde

Lyden på CompanyCast.live opprettholder god kvalitet og fungerer sømløst.

Ved å bruke nettsidene til CompanyCast samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser. Les vår bruksvilkår her for mer informasjon.