I samarbeid med Companycast AS - en Telia Start-up-partner

Kirkekampanje

Komplett pakkeløsning for direktesendinger av gudstjenester, begravelser og kirkekonserter. 

Direktesending fra kirken

Nå kan du sende gudstjenester, kirkekonserter, begravelser og bryllup live fra kirken - til hvem som helst - hvor som helst. 

Sømløse direktesendinger.

Garantert

Vis direktesendinger fra alle begivenheter i kirken slik at flere kan delta -enkelt og sømløst oppsett sikrer god kvalitet. 

Teknologi som virker og ivaretar personvern og GDPR

Våre løsninger er laget for å ivareta personvern og GDPR rettigheter, slik at de som deltar på direktesendinger kan føle seg trygge på at direktesendingen ikke blir benyttet til noe annet enn det som tjenesten er ment for.  

Uten behov for profesjonelle produsenter

Våre løsninger er tilrettelagt slik at din kirke enkelt kan gjennomføre direktesendinger uten behov for profesjonelle produsenter. Vi er tilgjengelige på support og fjernstyring ved behov.

Bruk Vipps for kollekt

I live sendingene kan du enkelt legge ut Vippsnummeret til kirken eksempelvis ved en kirkekonsert eller gudstjeneste og på den måten motta kollekt fra seerne av live sendingen. Alt i en og samme løsning. 

kirken Altar

Direktesendingsløsningen til CompanyCast har hjulpet oss med å nå ut til flere mennesker både til gudstjenester, kirkekonserter og begravelser. De er alltid tilgjengelig på support når vi trenger dem.  

Kyrre Kolvik, Bodø Domkirke

Alt-i-ett-løsningen for kirken

I samarbeid med Telia leverer Companycast AS løsninger for direktesending av begivenheter i kirken. Komplett pakkeløsning med alt nødvendig utstyr for å gjennomføre direktesendinger fra din kirke. 

AVer CAM520

AVer CAM520 er det perfekte kamera for rom i alle størrelser fra små samlingsrom til store kirkerom. Det har 12x optisk zoom med full HD kvalitet. Kameraet gir meget god bildekvalitet.  

Nettbrett

Nettbrett er klargjort for montering og installasjon i kirken. Gir muligheter for enkel styring og sending over internett via CompanyCast.live. 

SIM-kort fra Telia

Telia SIM-kortet installeres i nettbrettet, sikrer god dekning og muliggjør enkel direktesending fra hvor som helst - når som helst. 

Dette kan du gjøre med direktesending løsningen

Vi har satt sammen løsninger som gjør det enkelt for alle å gjennomføre direktesendinger fra alle begivenheter i kirken. 

Gudstjenester

Direktesendinger fra gudstjenester er enkelt å gjennomføre. Av ulike årsaker er mange forhindret i å delta på ordinære gudstjenester i kirken. Gudstjenester er populære direktesendinger som sykehjem og andre ønsker å dele. Vi hjelper deg på veien til en trygg og god gjennomføring. 

Begravelser

Mange av våre kunder samarbeider godt med begravelsesbyråer som ofte gjennomfører direktesendinger fra begravelser etter samtykke med pårørende. Våre erfaringer viser at live-sendinger fra begravelser ofte har fra noen få 100 talls seere til over 1000 seere.  

Kirkekonserter

Kirkekonserter og andre kulturelle innslag er populære direktesendinger som flere ønsker å delta på, spesielt i disse tider opp mot julen og høytider for øvrig. Gjennom direktesendinger kan flere delta på kirkekonserter og andre kulturelle tilstelninger i kirken.  

Det er flere grunner til å velge løsninger for gode direktesendinger for din kirke

Det å kunne nå ut til flere mennesker gjennom direktesendinger kan bety mye for mange - spesielt i en hverdag hvor kontakt og felles møteplasser kan være vanskelig. 

Enkelt oppsett

Direktesendinger i våre løsninger er veldig enkelt å gjennomføre. Vi hjelper dere med innstillinger og oppsett slik at det er enkelt for dere å benytte til enhver anledning i deres kirke. Vi bistår i hele prosessen fra A-Å slik at dere kommer godt i gang med direktesendinger i deres kirke.  

 

Enkelhet skaper trygghet.  

Installasjon og montering

Våre løsninger blir installert og montert av profesjonelle som har gjort dette mange ganger før og som vet hva som gir best resultater for optimale direktesendinger i deres kirke. 

Dere kan være trygge på at løsningen blir forsvarlig installert og montert.  

Support og støtte

Vi er tilgjengelig for å hjelpe dere ved behov, sikrer god opplæring og støtte slik at dere er trygge på gjennomføring av live-sendinger i deres kirken.

 

Vi er her for å hjelpe dere.  

Kampanjetilbud

Kampanjetilbudet innebærer en fast månedspris. Ingen tilleggskostnader eller utlegg. Enkelt og forutsigbart.   

Pakkeløsningen inneholder: 

I pakkeløsningen leveres 1 stk. Aver CAM520, 1 stk. nettbrett og 1 stk. Telia SIM-kort. En alt-i-ett-løsning for direktesendinger av høy kvalitet fra kirken.   

3178 kr/ mnd.

Prisen inkluderer: 

  • En komplett pakkeløsning for høy kvalitets ett-kamera direktesendinger 

  • Vipps kollekt integrasjon 

  • 4 timers gratis support 

  • Telia SIM kort

  • Opplæring

  • Montering og oppsett av utstyret i kirken

Alle priser er oppgitt eks. mva. 

Se våre øvrige vilkår her (pdf)

Lurer du på noe? 

Har du spørsmål om løsningen? Ta gjerne direkte kontakt med oss i dag. Vi er her for å hjelpe!

Løsningen leveres i samarbeid med Companycast AS - en Telia Start-up-partner

Adresse

Companycast AS

Org. nr.: 917 60 6714

Sjøgata 15/17

8006 Bodø

Telefon: 06432

Avtalevilkår

Om Companycast AS

Companycast AS er en Telia Start-up Partner som leverer sømløse live-streaming løsninger. Garantert.